Minder strijd, Meer genieten

Blijf je aanmodderen of kies je voor een fantastische tijd met je kind? ​

Misschien ervaar je de tropenjaren wel anders dan je gehoopt had of voel je je wel eens onzeker over de opvoeding van je kind. Waarom lijken andere kinderen wel te luisteren, maar die van jou steeds niet? Iedereen heeft altijd over een mening over en de adviezen vliegen om je oren.

En misschien nog wel het belangrijkste; je bent gewoon heel erg moe! Gebroken nachten en de hele dag door de kinderen die aandacht vragen kost ook enorm veel energie. Hoe kan het dat andere moeders wel al die ballen omhoog kunnen houden? Waarom kan ik dat dan niet? En wellicht heb je twijfels over of je het wel goed doet.

Herken jij jezelf in het volgende:

Met de cursus Minder strijd, Meer genieten zet je gedurende 21 dagen de eerste stappen naar een relaxter gezinsleven en meer verbinding met je kind. Hierdoor ga je veel minder strijd ervaren met je kind en ga je van uitgeputte moeder naar een zelfverzekerde moeder die tijd overhoudt voor zichzelf .

 

JE WIL WEER GRAAG DIE LEUKE MOEDER ZIJN DIE WEET
HOE ZE MET AL DIE BALLEN OM MOET GAAN

Een zelfverzekerde moeder, die het goede voorbeeld geeft aan haar kinderen en zelf genoeg overhoudt om er te zijn voor zichzelf. Als moeder ben jij een ontzettend belangrijke schakel en ik gun het jou om te leren hoe je moet handelen, zodat jij en je kind zich weer veel gelukkiger gaan voelen en zichzelf durven te zijn. Hierdoor ontstaat er minder strijd en wordt straffen overbodig. Zo komt het samen genieten van deze waardevolle tropenjaren weer voorop te staan. Je maakt ze ten slotte maar één keer mee! Misschien klinkt het wel te mooi om waard te zijn. Geloof me, dat dacht ik ook. Inmiddels weet ik dat het anders.

Verlang jij NAAR...

Voel je dat er meer uit te halen valt, maar weet je nog niet hoe? Maak van de tropenjaren de meest waardevolle en onvergetelijke tijd van je leven!

Ik ben ervan overtuigd dat je met een beetje hulp later met een goed gevoel kan terugkijken op een geweldige tijd met je kinderen! Minder ploeteren en meer genieten van het ouderschap is mijn motto. En daarom heb ik de cursus minder strijd, meer genieten ontwikkeld.

Je wilt gewoon graag weer die leuke, zelfverzekerde moeder zijn, die het goede voorbeeld geeft aan haar kinderen en tegelijkertijd genoeg overhoudt om er te zijn voor zichzelf.

Na deze korte cursus:

Je meld je aan en dan?

De investering is nu geen 97,-, maar slechts €40,-

Ondanks dat ik ervaar dat het hier thuis ‘lekker’ loopt kwam ik er tijdens de cursus ‘minder strijd, meer genieten’ van Karin achter dat aandacht en geluk echt in de kleine dingen zit. Oprecht contact maken met je kindjes, meegaan in hun belevingswerelden, is zo waardevol en bijzonder te mogen ervaren. Dankjewel voor dit inzicht en deze geheugensteun Karin!

CAROLIEN, MOEDER VAN TWEE JONGENS
(2 & 5 JAAR)

Het inzicht van vandaag van de cursus “Minder strijd, Meer genieten” klinkt logisch en bekend, toch merk ik dat ik het vaak wel weet alleen nog lang niet altijd toe pas. Het is een fijne reminder die ik direct kan toepassen. Ik merkte direct een positieve verandering in het contact met mijn dochter.

Laura, moeder van Eva (3 jaar)
en Hugo (1 jaar)

Ik heb mij aangemeld voor de cursus Minder strijd, Meer genieten en heb daarnaast een opvoedsessie met Karin gehad. 

De cursus vond ik erg interessant en leerzaam.  Je krijgt hierin niet alleen praktische tips, maar ook een aantal oefeningen die je thuis makkelijk kan toepassen. Daarnaast is het ook leuk om elke dag een mailtje te mogen ontvangen met leuke (en nuttige) informatie. De cursus heeft mij voornamelijk geholpen om bewuster te kijken naar mijn eigen gedrag naar mijn kinderen toe, waardoor er uiteindelijk meer gezelligheid, rust en balans is ontstaan. Super! Een echte aanrader!

Debbie, moeder van Mila (2 jaar) en Bo (9 maanden)

Voor wie is dit wel en voor wie is dit niet geschikt?

Ik ben er van overtuigd dat elke moeder in staat is om een veranderslag te maken en dat kinderen daarin mee zullen veranderen. Dit vraagt echter wel wat van je. En onthoudt; alles wat je aandacht geeft groeit!
(en dit kan beide kanten op werken!

Dan is deze cursus echt iets voor jou!

Veel gestelde vragen​

Hoe lang duurt de cursus? Elke dag gedurende 21 dagen ontvang je één mail.

Kan ik de fragmenten later bekijken? De fragmenten kan je blijvend terug luisteren via de link in de mail.

Kan ik later beginnen? Je ontvangt de mails vanaf de ingangsdatum van de cursus. Je kan altijd zelf bepalen wanneer je er daadwerkelijk mee aan de slag gaat. Het meest effectief is het wanneer je elke dag aan de slag gaat met de mail. Hierdoor ben je er gedurende drie weken mee bezig en kan je het direct toepassen in de praktijk.

Is deze cursus geschikt voor mij? Deze cursus is het meest geschikt voor moeders van jonge kinderen die minder willen straffen, minder strijd willen ervaren en voelen dat het ook anders kan. En voor moeders die meer willen genieten van het moederschap en de waardevolle tropenjaren en niet achteraf willen denken; had ik maar..

Wat als ik niet tevreden ben? Ik ben er van overtuigd dat wanneer je actief aan de slag gaat met de inzichten en de handvatten dat je verschil gaat merken. Wanneer je na een paar dagen niet tevreden bent, ondanks je er aantoonbaar mee aan de slag bent gegaan, neem dan contact op via info@puurouderschapbykarin.nl en je krijgt je geld terug.