Minder rivaliteit, meer gezelligheid

Hoe zorg je ervoor dat jouw kinderen liefdevol met elkaar omgaan?

Samen spelen, samen delen wordt er altijd gezegd. Er wordt van kinderen al snel verwacht dat ze samen spelen, hun speelgoed delen en lief zijn voor elkaar. Is dat eigenlijk wel realistisch? Hoe zorg je er voor dat broers en zussen lief met elkaar om gaan en elkaar niet meteen gaan slaan als er speelgoed wordt afgepakt. Hoe zorg je ervoor dat de verhoudingen goed blijven en je niet verstrikt raakt in “jij bent de oudste, wees een beetje lief voor je kleine broertje / zusje”. Voor de oudste is het ook lastig om te moeten leren delen, niet alleen zijn speelgoed, maar ook de aandacht van papa en mama. Het vraagt veel van jouw incasseringsvermogen om elke keer weer geduldig te reageren.

Herken jij het onderstaande?

Wanneer je je aanmeldt voor de cursus Minder rivaliteit, Meer gezelligheid ontvang je 21 dagen elke dag een mail met allerlei informatie, handvatten en tips hoe jij de band tussen jouw kinderen kan versterken op de korte termijn en voor de rest van hun leven.

Dit is een groot cadeau!

Het is van invloed op de rest van hun leven

Het is heel belangrijk om kinderen te leren hoe ze met elkaar om kunnen gaan en om aandacht te besteden aan de broers/zussenband. Het effect hiervan is namelijk hun hele leven zichtbaar. Hoe jij nu om gaat met jouw kinderen en wat jij hen hierin leert, zal in hun volwassene leven direct zichtbaar zijn. Ook hoe een volwassene naar zichzelf kijkt en zichzelf presenteert kan je al beïnvloeden in de jonge jaren van je kind.

Hoe fijn zou het zijn als..

Omgaan met teleurstellingen is juist goed!

Tegenwoordig zijn we geneigd om teleurstellingen voor een kind weg te nemen. Je wilt je kind immers liever niet verdrietig zien. Je probeert het op te lossen, weg te nemen of goed te maken met een alternatief. Het leren omgaan met teleurstellingen is echter ontzettend belangrijk. Hoe je je kind dit kan leren komt ook aan bod tijdens de cursus.

Opkomen voor jezelf en je grenzen aangeven is ook erg belangrijk. Kan je van een kind altijd verwachten dat hij of zij altijd zijn of haar speelgoed deelt? Als een kind nee zegt tegen een ander kind, wordt hij of zij dan gezien als niet lief of juist als een kind die opkomt voor zichzelf? Allemaal hele belangrijke lessen voor jouw kind die hij of zij kan leren in hoe je samen speelt en omgaat met andere kinderen of je broers en/of zussen.

De band die jouw kinderen nu met elkaar hebben, zegt veel over de relatie die zij later als volwassenen met elkaar zullen hebben. Jij als moeder kan daar een grote positieve rol in spelen.

Na deze korte cursus:

Je meld je aan en dan?

De investering is nu geen 97,-, maar slechts €40,-

Voor wie is dit wel en voor wie is dit niet geschikt?

Ik ben er van overtuigd dat elke moeder in staat is om een veranderslag te maken en dat kinderen daarin mee zullen veranderen. Dit vraagt echter wel wat van je. En onthoudt; alles wat je aandacht geeft groeit!
(en dit kan beide kanten op werken!

Dan is deze cursus echt iets voor jou!

Veel gestelde vragen​

Hoe lang duurt de cursus? Elke dag gedurende 21 dagen ontvang je één mail.

Kan ik de fragmenten later bekijken? De fragmenten kan je blijvend terug lezen en luisteren in jouw mailbox.

Kan ik later beginnen? Je ontvangt de mails vanaf de ingangsdatum van de cursus. Je kan altijd zelf bepalen wanneer je er daadwerkelijk mee aan de slag gaat. Het meest effectief is het wanneer je elke dag aan de slag gaat met de mail. Hierdoor ben je er gedurende drie weken mee bezig en kan je het direct toepassen in de praktijk.

Is deze cursus geschikt voor mij? Deze cursus is het meest geschikt voor moeders van jonge kinderen die minder willen straffen, minder strijd willen ervaren en voelen dat het ook anders kan. En voor moeders die meer willen genieten van het moederschap en de waardevolle tropenjaren en niet achteraf willen denken; had ik maar..

Wat als ik niet tevreden ben? Ik ben er van overtuigd dat wanneer je actief aan de slag gaat met de inzichten en de handvatten dat je verschil gaat merken. Wanneer je na een paar dagen niet tevreden bent, ondanks je er aantoonbaar mee aan de slag bent gegaan, neem dan contact op via info@puurouderschapbykarin.nl en je krijgt je geld terug.