Werk met mij

Blijf je aanmodderen of kies je voor een fantastische tijd met je kind? ​

JE WIL WEER GRAAG DIE LEUKE MOEDER ZIJN DIE WEET
HOE ZE MET AL DIE BALLEN OM MOET GAAN

Een zelfverzekerde moeder, die het goede voorbeeld geeft aan haar kinderen en zelf genoeg overhoudt om er te zijn voor zichzelf. Als moeder ben jij een ontzettend belangrijke schakel en ik gun het jou om te leren hoe je moet handelen, zodat jij en je kind zich weer veel gelukkiger gaan voelen en zichzelf durven te zijn. Hierdoor ontstaat er minder strijd en wordt straffen overbodig. Zo komt het samen genieten van deze waardevolle tropenjaren weer voorop te staan. Je maakt ze ten slotte maar één keer mee!

Misschien klinkt het wel te mooi om waard te zijn. Geloof me, dat dacht ik ook. Inmiddels weet ik dat het anders.

Hieronder lees je meer over mijn aanbod.

Vol Vertrouwen Opvoeden - Instagram cursus

Minder rivaliteit, meer gezelligheid - Instagram cursus

OPVOEDEN ZONDER STRIJD - ÉÉN OP ÉÉN COACHING​