Welkom op mijn website

Mijn naam is Karin

NA DE GEBOORTE VAN MIJN JONGSTE ZOON VERANDERDE ALLES VOOR Mij…

En daarom is het mijn missie om moeders met jonge kinderen te helpen om vanuit vertrouwen en verbinding op te voeden, zodat zij geen strijd meer ervaren in huis en weer kunnen genieten van de tropenjaren.

Ik ben geboren met een lichamelijke beperking, genaamd cerebrale parese

Mijn energiebalans is mijn grootste struggle. Ik ben geboren met een lichamelijke beperking, genaamd cerebrale parese. Kort gezegd weten mijn hersenen niet altijd hoe zij mijn lichaam op de juiste manier moeten aansturen. De combinatie van slapeloze nachten, mijn beperkte energiebalans én bekkenklachten, zorgde ervoor dat ik na de geboorte van mijn tweede zoon niet in staat was om te werken.

Ik was doodop en het lukte me niet meer om mijn herstel, werk, partner, sociale contacten en dan ook nog de opvoeding te combineren. Daarbij kwam ik erachter dat mijn huidige werk niet meer bij mij paste. Ik koos mijn eigen weg.

Het moest en zou anders kunnen…

Ik verlangde ernaar om weer zorgeloos mijn kinderen te kunnen opvoeden en voldoende energie over te houden voor andere dingen, Ik vind het belangrijk dat mijn kinderen zich gezien voelen en uit kunnen groeien tot een volwassene met zelfvertrouwen die zijn of haar dromen najaagt. Mijn gezin moest weer op nummer één staan en daarom moest ik gaan kijken wat ik hiervoor nodig had. Door met mezelf aan de slag te gaan en te kijken naar wat ik nodig had, ben ik nu weer de moeder die ik wil zijn.

Door bewust te kijken naar mijn eigen gedrag tijdens het opvoeden, merkte ik dat mijn kinderen veel rustiger werden en beter gingen luisteren. Ook wilde ik weer een fitte en gelukkige moeder zijn, die het goede voorbeeld geeft aan haar kinderen in je hart volgen, eigen keuzes maken en voelen dat je precies goed bent zoals je bent. Door vanuit liefde en vertrouwen te reageren, kwam ik weer meer in verbinding met mijn kinderen. Hierdoor kan ik nu volop genieten van deze waardevolle periode met mijn jonge kinderen.

Ik geloof dat het anders kan en dat de wereld en ook juist onze kinderen met smart zitten te wachten op meer vertrouwen, liefde en verbinding.

En daar wil ik jou bij helpen! Dit betekent niet dat ik denk jij als moeder iets verkeerd doet. Ik ben ervan overtuigd dat jij altijd het beste voor hebt met jouw kind en daar jouw stinkende best voor doet.

In onze maatschappij is het doodnormaal en zelfs verplicht om een rijbewijs te halen, voordat je mag autorijden. En voor ons meest kostbare bezit, onze kinderen, vinden we dat we het allemaal vanzelf maar moeten kunnen en lijkt het wel een taboe om hulp te vragen.

Ik geloof dat het nieuwe opvoeden de norm mag worden en daarom gooide ik in 2020 het roer om!

Ik startte mijn eigen bedrijf, waarbij ik moeders met jonge kinderen help om vanuit vertrouwen en verbinding op te voeden, zodat zij geen strijd meer hebben in huis en volop kunnen genieten van de tropenjaren.

Ik geloof namelijk dat we het opvoeden voor onszelf veel makkelijker mogen maken, zodat het hele gezin hiervan kan profiteren. Als moeder ben jij daarin een ontzettend belangrijke schakel en ik gun het jou om te leren hoe je moet handelen, zodat jij je kind beter begrijpt en je kind beter gaat luisteren. Zo komt het samen genieten weer voorop te staan, zodat je niet meer hoeft te strijden, maar kan genieten van de waardevolle tropenjaren!

Je maakt ze ten slotte maar één keer mee!

Als je me beter zou kennen, zou je weten dat..

En nu jij!

Wie ben jij en welke struggles heb jij met je kind(eren)? Ik help je graag, want ik weet als geen ander dat het moederschap erg uitdagend kan zijn.  Ik ben benieuwd naar jouw verhaal!