Minder rivaliteit,
Meer gezelligheid

Stop de strijd tussen broers en zussen

Rivaliteit tussen broers en zussen wordt door veel ouders als een probleem ervaren. Niets lijkt te helpen om de strijd tussen kinderen te stoppen en daar worden veel ouders moedeloos van. 

Samen spelen, samen delen wordt er altijd gezegd. Er wordt van kinderen al snel verwacht dat ze samen spelen, hun speelgoed delen en lief zijn voor elkaar. Is dat eigenlijk wel realistisch en vooral hoe krijg je dat dat voor elkaar? Hoe help je jouw kinderen een fijne band op te bouwen met elkaar waarbij het draait om samenwerken zonder competitie en waar elk kind gewaardeerd wordt en volledig zichzelf kan zijn? 

Hoe zorg je er voor dat broers en zussen fijn met elkaar om gaan en elkaar niet meteen gaan slaan als er speelgoed wordt afgepakt. Hoe zorg je ervoor dat de verhoudingen goed blijven en je niet verstrikt raakt in “jij bent de oudste, wees een beetje lief voor je kleine broertje / zusje”. 

Is dit herkenbaar voor je?

Wanneer je je aanmeldt voor de cursus “Minder rivaliteit, Meer gezelligheid” leer je hoe jij de band tussen jouw kinderen kan versterken op de korte termijn en voor de rest van hun leven. Dit is een groot cadeau! 

 

Besteed aandacht aan het opbouwen van een band

Het is heel belangrijk om kinderen te leren hoe ze met elkaar om kunnen gaan en om aandacht te besteden aan de broers/zussenband. Het effect hiervan is namelijk hun hele leven zichtbaar. Hoe jij nu om gaat met jouw kinderen en wat jij hen hierin leert, zal in hun volwassen leven direct zichtbaar zijn. Ook hoe een (jong) volwassene naar zichzelf kijkt en relaties aan gaat met anderen, kan je al beïnvloeden in de jonge jaren van je kind.

Wil jij ...

Je hoeft niet langer politieagentje te spelen

Door meer inzicht te krijgen in hoe het werkt bij kinderen en hen te leren omgaan met tegenslagen, te leren samenwerken en jouw verwachtingen bij te stellen zal het compleet gaan veranderen.

Je kan kinderen helpen om meningsverschillen zelf op te lossen, respectvol met elkaar om te gaan, elkaar de ruimte te geven om zichzelf te kunnen zijn, hun eigen grenzen te stellen en die van anderen te respecteren. 

Je kan kinderen helpen om meningsverschillen zelf op te lossen, respectvol met elkaar om te gaan, elkaar de ruimte te geven om zichzelf te kunnen zijn, hun eigen grenzen te stellen en die van anderen te accepteren.

Na deze korte cursus:

Je meld je aan en dan?

De Pilotprijs is nu geen 87,-, maar slechts €17,-

Voor wie is dit wel en voor wie is dit niet geschikt?

Ik ben er van overtuigd dat elke moeder in staat is om een veranderslag te maken en dat kinderen daarin mee zullen veranderen. Dit vraagt echter wel wat van je. En onthoudt; alles wat je aandacht geeft groeit!
(en dit kan beide kanten op werken!

Dan is deze cursus echt iets voor jou!

Veel gestelde vragen​

Hoe lang duurt de cursus? Je houdt toegang zo lang de cursus bestaat (minimaal een jaar). Daarmee heb je ook toegang tot alle nieuwe informatie die later wordt toegevoegd.

Kan ik later beginnen? Je ontvangt toegang tot de cursus vanaf de ingangsdatum van de cursus. Je kan altijd zelf bepalen wanneer je er daadwerkelijk mee aan de slag gaat. Het is aan te raden om er op structurele basis mee aan de slag te gaan en de opgedane kennis direct toepassen in de praktijk. 

Is deze cursus geschikt voor mij? Deze cursus is het meest geschikt voor moeders van jonge kinderen die minder willen straffen, minder strijd willen ervaren en voelen dat het ook anders kan. Het werken aan de relatie tussen jouw kinderen staat voorop en je wilt het vergelijken en straffen van negatief gedrag achterwege laten. 

Wat als ik niet tevreden ben? Ik ben er van overtuigd dat wanneer je actief aan de slag gaat met de inzichten en de handvatten dat je verschil gaat merken. Wanneer je na een paar dagen niet tevreden bent, ondanks je er aantoonbaar mee aan de slag bent gegaan, neem dan contact op via info@puurouderschapbykarin.nl en je krijgt je geld terug.