Pilot Opvoeden zonder Strijd

Van niet luisterende kinderen naar tevreden kinderen

Lopen de eerste jaren met je kinderen anders dan je had gehoopt? Is de sfeer in huis niet zoals je zou willen of ervaar je grote druk van buitenaf om het allemaal goed te doen en leuk te hebben met elkaar? De laatste jaren heb ik tientallen moeders gesproken die dit ervaren en graag hulp willen. De stap om hulp te vragen, blijkt in de praktijk toch enorm groot. Het is een fase of het zal er wel bij horen, hoor ik dan ook vaak terug van ouders.

Herken je je in het volgende:

Met Opvoeden zonder Strijd kies je voor een twee maanden één op één begeleiding, waarbij je alle vragen kan stellen rondom het opvoeden van je kind(eren).  Ik geloof namelijk dat we het opvoeden voor onszelf veel makkelijker mogen maken. Ik gun het elke moeder om te weten hoe je kan handelen, zodat jij je kind beter begrijpt en je kind beter gaat luisteren.

je laat zoveel moois liggen

Helaas zie ik nog veel moeders om me heen, die zich gefrustreerd, machteloos en uitgeput voelen door niet luisterende kinderen met driftbuien. Ik geloof dat wij als moeders ons niet compleet weg hoeven te cijferen en dit niet af moeten doen met: “het hoort erbij”.

Het is ontzettend zonde om hier mee te blijven lopen. Je laat zo veel moois liggen. Door hulp te vragen en te leren om op een andere manier te leren kijken naar de opvoeding en meer oog te krijgen voor jouw eigen behoeften en die van je kind zal er enorm veel gaan veranderen.

 

Dit past bij jou als je:

Hoe fijn zijn zou het zijn als je:

Voel je dat er meer uit te halen valt, maar weet je nog niet hoe? Maak van de tropenjaren de meest waardevolle en onvergetelijke tijd van je leven!

Ik ben ervan overtuigd dat je met een beetje hulp later met een goed gevoel kan terugkijken op een geweldige tijd met je kinderen!

Kies voor Opvoeden zonder strijd en je krijgt:

De investering bedraagt nu geen €499,- maar slechts €250,- inclusief BTW

Wil je niet meer wachten en voel je aan alles dat het tijd is voor verandering. Reserveer hier een plekje voor Opvoeden zonder strijd en ik neem binnen 48 uur contact met je op!  

Als ambitieuze ondernemer, moeder van een peuter én bekkenklachten is het regelmatig een uitdaging om alle ballen hoog te houden. Een niet-meewerkende, schreeuwende peuter kan na een lange werkdag dan behoorlijk uitputtend zijn, terwijl ik eigenlijk helemaal niet wil strijden of straffen. De tijd die ik met mijn zoontje heb wil ik juist gezellig maken en van hem kunnen genieten! Ze zijn maar zo kort echt jong.

Toen ik Karin leerde kennen, twijfelde ik dan ook geen moment om een opvoedsessie aan te vragen. Ze had verrassend eenvoudige tips, om snel een tevreden peuter te krijgen. Karin heeft me geleerd om situaties heel anders aan te vliegen, waardoor de band met mijn zoontje na twee weken al zoveel hechter is. Zo krijgen we het nu eindelijk voor elkaar om zijn tanden te poetsen, zonder gevecht, en luistert hij ook veel beter naar me. De sfeer in huis is hierdoor gelijk stukken gezelliger! Haar tips werken allemaal heel goed. Dit zou elke moeder gewoon moeten leren.

Karin is bovendien ook gewoon een hele leuke vrouw! Ze is erg betrokken en meedenkend in praktische oplossingen voor specifieke situaties, zoals tandenpoetsen, drinken naar binnen krijgen en kont-tegen-de-krib-buien van je kleine ;). Als je nog twijfelt, dan zou ik haar zeker aanraden!

 

Tamara, moeder van Milan (2,5 jaar)

Ik heb mij aangemeld voor de cursus Minder strijd, Meer genieten en heb daarnaast een opvoedsessie met Karin gehad.  

De cursus vond ik erg interessant en leerzaam.  Je krijgt hierin niet alleen praktische tips, maar ook een aantal oefeningen die je thuis makkelijk kan toepassen. De cursus heeft mij voornamelijk geholpen om bewuster te kijken naar mijn eigen gedrag naar mijn kinderen toe. Daarnaast is het ook leuk om elke dag een mailtje te mogen ontvangen met leuke (en nuttige) informatie.

In de opvoedsessie viel mij op dat Karin écht de tijd neemt voor je vragen. Ze komt met praktische tips en voorbeelden, die ik na onze sessie ook meteen heb toegepast. Zo merk ik bijvoorbeeld dat ik nu veel beter om kan gaan met de ‘nee fase’ van onze oudste dochter. De opvoedsessie heeft mij geholpen om anders naar bepaalde situaties te kijken, waardoor er ook daadwerkelijk meer gezelligheid, rust en balans is ontstaan. Ik vond de sessie echt heel waardevol en kijk hier heel positief op terug. Een echte aanrader!

Debbie, moeder van Mila (2 jaar) en Bo (9 maanden)

Na aanmelding

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt het programma? De vier opvoedsessies kunnen gedurende 2 maanden naar eigen wens worden ingevuld. De meeste moeders kiezen ervoor om 1 x per week of per twee weken een sessie te plannen. Dit bespreken we tijdens het eerste contact.

Kan ik de opnames terugkijken? Ja, na elke sessie ontvang je de opname via de mail

Wat als ik tussentijds vragen hebt? Het is mogelijk om tussentijd je vragen te stellen via de mail of de app. Hierdoor hoef je niet lang met je vragen rond te lopen. Ook is het mogelijk om een opvoedsessie naar voren te halen, zodat we meer tijd hebben om je vragen door te nemen.

Is dit passend voor mij? Dit programma is het meest geschikt voor moeders van jonge kinderen die minder willen straffen, minder strijd willen ervaren en voelen dat het ook anders kan. En voor moeders die het heft in eigen hand nemen om meer te gaan genieten van het moederschap en de waardevolle tropenjaren.

Is er een wachtlijst? Op dit moment nog niet. We kunnen hierdoor in overleg snel starten