Vol Vertrouwen Opvoeden

De meest complete online opvoedcursus

Herken jij jezelf in het volgende:

Met de cursus Vol Vertrouwen Opvoeden kies je voor een relaxter gezinsleven en meer verbinding met je kind. Hierdoor ga je veel minder strijd ervaren met je kind en ga je van uitgeputte moeder naar een zelfverzekerde moeder die tijd overhoudt voor zichzelf .

 

JE WIL WEER GRAAG DIE LEUKE MOEDER ZIJN DIE WEET
HOE ZE MET AL DIE BALLEN OM kan GAAN

Een zelfverzekerde moeder, die het goede voorbeeld geeft aan haar kinderen en zelf genoeg overhoudt om er te zijn voor zichzelf. Als moeder ben jij een ontzettend belangrijke schakel en ik gun het jou om te leren hoe je moet handelen, zodat jij en je kind zich weer veel gelukkiger gaan voelen en zichzelf durven te zijn. Hierdoor ontstaat er minder strijd en wordt straffen overbodig. Zo komt het samen genieten van deze waardevolle tropenjaren weer voorop te staan. Je maakt ze ten slotte maar één keer mee! Misschien klinkt het wel te mooi om waard te zijn. 

Geloof me, dat dacht ik ook. Inmiddels weet ik dat het anders kan.

Verlang jij NAAR...

Voel je dat er meer uit te halen valt, maar weet je nog niet hoe? Maak van de tropenjaren de meest waardevolle en onvergetelijke tijd van je leven!

Ik ben ervan overtuigd dat je met een beetje hulp later met een goed gevoel kan terugkijken op een geweldige tijd met je kinderen! Minder ploeteren en meer genieten van het ouderschap is mijn motto. En daarom heb ik de cursus minder strijd, meer genieten ontwikkeld.

Je wilt gewoon graag weer die leuke, zelfverzekerde moeder zijn, die het goede voorbeeld geeft aan haar kinderen en tegelijkertijd genoeg overhoudt om er te zijn voor zichzelf.

Na deze cursus:

Sinds de geboorte van onze jongste dochter kwam er meer vermoeidheid in het spel en de oudste was net twee jaar.. Dat maakte het allemaal net wat pittiger. Ik had boeken over opvoeden in huis, maar kwam er niet aan toe deze goed te lezen en toen kwam ik al scrollend op instagram Karin haar pagina tegen met heel herkenbare verhalen en voorbeelden.

Toen dacht ik; dit is wat ik nodig heb!

In mijn omgeving zijn ze meer van straffen en een kind hoort te luisteren. Zeker op het moment dat er iets gebeurde waar ik lief op reageerde en het niet meteen werk, dan voelde ik die blikken branden, maar ik wilde niet boos worden ‘omdat het hoort’ dus voelde dat ik hier wat meer zelfvertrouwen in nodig had.

Ik vond de begeleiding erg fijn! Ook super chill dat je op een moment waarop het uit komt de stof van de week kunt lezen/luisteren. En dat we nu de cursus net is afgelopen nog steeds terug kunnen lezen/luisteren wat we behandeld hebben.

Ook de live sessie was erg waardevol! Deze manier van aanpakken voelt goed voor mij.

Door de ballen lager te houden en sommige ballen bewust eventjes te laten ‘vallen’ ervaar ik meer rust! Dus is er ook meer energie om bewust de tips&tricks toe te passen.

Het brengt ons meer gezelligheid en openheid in huis.

Ook al huilt en schreeuwt onze peuter puber, ik weet hoe ik er mee om kan gaan, er is minder strijd en het voelt goed. Ook de uitstapjes buiten de deur verlopen nu zonder strijd en zijn weer gezellig.

We zijn nog aan oefenen, maar we hebben nu een fijn fundament. Ik voel me sterker in me schoenen om het op mijn eigen manier te doen. Zo fijn dat het werkt voor ons.

Lieve Karin, onwijs bedankt voor alle tips, tricks en herkenbare voorbeelden. Ik hoop dat je nog vele mama’s & papa’s mag inspireren!

Bianca - moeder van Julia (2,5 jaar) en Rosalie (8maanden)

Je meld je aan en dan?

De investering is nu geen 117,-, maar slechts €87,-

Ik ben pas net begonnen aan de cursus, maar ik merk nu al verschil. Het zijn kleine dingen die ik in mijn handelen en gemoedstoestand probeer te veranderen. Hierdoor merk ik dat de situatie niet altijd direct nog veranderd, maar wel de manier hoe ik me daarover voel en dat heeft wél weer effect op hoe de kinderen daarna reageren.

Ik zal hier de komende tijd nog actief aan moeten blijven werken, maar ik kan nu al zeggen dat er al steeds meer momenten komen waarop ik veel meer rust ervaar in situaties waar ik hiervoor zou uitvallen naar de kinderen.

foto Amanda

Amanda - moeder van Vik (4 jaar) en Sef (2 jaar)

Voor wie is dit wel en voor wie is dit niet geschikt?

Ik ben er van overtuigd dat elke moeder in staat is om een veranderslag te maken en dat kinderen daarin mee zullen veranderen. Dit vraagt echter wel wat van je. En onthoudt; alles wat je aandacht geeft groeit!
(en dit kan beide kanten op werken!

Dan is deze cursus echt iets voor jou!

Veel gestelde vragen​

Hoe krijg ik toegang tot de cursus? Na aanmelding en betaling kan je het Instagramaccount (staat in de mail) volgen en word je zaterdagavond toegelaten, zodat je zondag 27 maart kan starten. 

Hoe lang duurt de cursus? Je hebt altijd toegang tot de cursus via Instagram.

Is deze cursus geschikt voor mij? Deze cursus is het meest geschikt voor moeders van jonge kinderen die minder willen straffen, minder strijd willen ervaren en voelen dat het ook anders kan. En voor moeders die meer willen genieten van het moederschap en de waardevolle tropenjaren en niet achteraf willen denken; had ik maar..

Wat als ik niet tevreden ben? Ik ben er van overtuigd dat wanneer je actief aan de slag gaat met de inzichten en de handvatten dat je verschil gaat merken. Wanneer je na een paar dagen niet tevreden bent, ondanks je er aantoonbaar mee aan de slag bent gegaan, neem dan contact op via info@puurouderschapbykarin.nl en je krijgt je geld terug.